Blandning

Massage vasastan stockholm thaimassage

massage vasastan stockholm thaimassage

relaterat till principerna för Yoga med ursprung i Indien. Chillout Thaimassage, vanadisvägen 29, Vasastan, 113 23 Stockholm, telefon, letar du efter en riktigt bra Thaimassage i Stockholm? Vi rekommenderar dig att gå till en salong för thaimassage i Stockholm där personalen har diplom från kurser i Thailand. Vi har moderna och fräscha lokaler, och pricket över i:et är den omtalade personliga servicen. Vi kan hjälpa dig oavsett om du har ryggont, är trött i benen, eller behöver en avkopplande stund.

Videos

Lesbian Yoga Teacher Seduces Straight Girl. Även folk med sjukdomar kan få förbättrad rörlighet. Forskning på thaimassage visar att det också ger mätbara fysiologiska fördelar. Thaimassage har också spritt sig till Sverige och är här en snabbt växande typ av massage. Akupressurpunkter finns längs dessa sen, och används av thaimassören för att stimulera eller slappna av kroppens energi (lom som påverkar patientens kropp och själ och främjar en naturlig läkning. Boka en tid och se vad du tycker själv! Vi påstår inte att vi är Stockholms bästa thaimassage, men vår målsättning är att vara riktigt bra. Google, och/eller, facebook, och/eller på, thaimassageguiden.

Chillout Thaimassage: Massage vasastan stockholm thaimassage

Man kan säga att thai massage är en kombination av akupressur och yoga-liknande stretching. Trots alla fördelar av den traditionella thaimassagen vill många kunder på thaimassage i Stockholm vill ha en mix av thai massage och oljemassage. Medlemskap Presentkort, medlemskort 10 timmar - 4500 kr (1 timme gratis a450 kr presentkort - Valfritt presentkort efter önskemål i prislista). I Thailand tänker man på thai massage snarare som en energibehandling än en kroppsbehandling. I Thailand idag är traditionell thai massage både en teoretisk vetenskap, som lärs ut under en mångårig traditionell medicinsk utbildning, och en informell konstform som utövas av män och kvinnor på alla nivåer i samhället, även.k.

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *